20. Juli 2015

Fussili mit Oktopus und Tomatensauce


اختاپوس و یا هشت پا اگر درست پخته بشه  بسیار خوشمزه ودلچسب خواهد بود البته اگر کلا از خوراکهای دریایی خوشتون نیاد مسئله ایی جدا هست اختاپوس رو هم به صورت گریل (کبابی) یا به صورت آب پز سرخ شده میتونید آماده کنید و در سالاد به صورت سرد و یا گرم یا همراه با سبزیجات کبابی همراه با سیب زمینی و یا با نودل ... بکار ببرید امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .

مواد لازم :
اختاپوس ششصد گرم (با سر)
سیرحبه و پرس شده هرکدام یک عدد
پیاز متوسط یک عدد
برگ بو دو برگ
 دانه فلفل سیاه چهار تا پنج دانه
سرکه سه قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی چهارصد میلی لیتر
قارچ شش الی هفت عدد
چیلی یک دانه
فلفل سیاه و نمک
Kaper جعفری و برگ پیازچه
 

روش تهیه :
اول اختاپوس رو آماده میکنیم اختاپوسی که من خریده بودم تمیز شده بود یعنی کیسه جوهر بیرون آورده شده بود و کار زیادی برای آماده سازی نداشت اختاپوسها رو کاملا شسته سرش رو جدا میکنیم وقتی سر رو جدا کردیم یک حفره ایی وجود داره که داخلش رو باید از قسمت زیر فشار بدیم تا قسمت سخت و استخوانی که داخلش هست بیرون بیاد (حتما این قسمت رو توی یوتیوب نگاه کنید تا متوجه بشید دقیقا باید چه کاری انجام بدید ) آب رو در قابلمه ایی مناسب همراه با برگ بو دو قاشق سرکه دانه فلفل سیاه یک حبه سیر ریخته وقتی آب جوشید اختاپوسها رو به آرامی اضافه میکنیم زمان پخت بستگی به وزن و بزرگی اختاپوس داره برای من چون چندان بزرگ نبودند حدود سی دقیقه کافی بود بعد از پختن اونها رو از آب خارج میکنیم وو زیر آب سرد میشوریم تا پوسته تیره رنگی که روش هست جدا بشه بعد هم به تکه های دلخواه خرد کرده و کنار میذاریم .(در آدرس زیر به راحتی میتونید روش آماده سازی رو ببینید )
 

 
حالا باید سس نودل رو آماده کنیم موادی که من استفاده کردم رو میتونید به دلخواه تغییر بدید و از سبزیجات دیگری استفاده کنید
پیاز رو خرد میکنیم و با روغن زیتون تفت میدیم تا نرم و کمی طلایی بشه بعد یک عدد سیر پرس شده چیلی خرد شده و قارچ رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد و آب قارچ کشیده شد فلفل سیاه و اختاپوسهای خرد شده رو هم ریخته تفت داده و پوره گوجه فرنگی و یک قاشق سرکه و نمک رو هم میریزیم و با حرارت کم اجازه میدیم تا مزه مواد به خورد هم بره در آخرکمی هم برگ پیازچه و جعفری و کاپرن اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم نودل دلخواهتون رو (بهتر هست از نودل های فرمی استفاده کنید ) طبق دستور بسته آماده کنید بعد از آبکش کردن با سس آماده شده مخلوط کرده کمی اجازه بدید با درب بسته باقی بمونه تا تمام موادمون با حرارت خودش به خورد هم بره نودل خوشمزه ما آماده هست برای سرو کردن نوش جان .
 
* اگر پوره گوجه فرنگی در دسترستون نبود از رب گوجه و گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید .

2 Kommentare:

  1. Hmmmm Be Nazar Aly Miad Baiad Dorostesh Konam

    AntwortenLöschen
  2. اره عزیزم خوراک خودت هست حتما امتحانش کن

    AntwortenLöschen