13. April 2016

مربای توت فرنگی


دوباره فصل میوه های خوشمزه و خوش آب و رنگ شروع شد ه و بهترین فرصت برای درست کردن مربا و ها و مارمالادهای عالی تهیه مربای توت فرنگی بسیار ساده هست من مقدار شکر رو هم وزن توت فرنگی میریزم و به نظرم شیرینی مربا مناسب هست شما با توجه به ذایقه خودتون میتونید شکر رو بیشتر و یا کمتر استفاده کنید .

مواد لازم :
توت فرنگی ششصد گرم
شکر ششصد گرم



روش تهیه :
بهتر هست از توت فرنگی های رسیده و ریز استفاده کنید اگر درشت بود میتونید توتها رو به دو نیم تقسیم کنید برگهای توتها رو گرفته و شسته و روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا کمی آبش کشیده بشه توی یک ظرف مناسب یک لایه توت ریخته و یک لایه شکر میپاشیم و دوباره لایه های بعدی تا شکر و توت تموم بشه یک شب میذاریم تو یخچال استراحت کنه (من در آشپزخانه یک شب استراحت دادم ) روز بعد توتها کاملا آب انداخته توتها رو در قابلمه لعابی و یا مسی ریخته ( البته من تو قابلمه استیل درست کردم ) اول حرارت رو زیاد میکنیم و بعد که جوش خورد حرارت رو متوسط کرده و اجازه میدیم تا توتها بپزن و شربت غلیظ بشه مرتب کف روی مربا رو هم جمع میکنیم حدود یک ربع برای پخت توتها کافی هست حرارت رو خاموش کرده و اجازه میدیم مربا خنک بشه بعد در شیشه های تمیز ریخته و در یخچال میذاریم . اگر خواستید شربت هم داشته باشید میتونید توتها رو جمع کرده و همراه با کمی شهد کنار بذارید بعد بقیه شهد رو بجوشونید تا به قوام مناسب برسد . نوش جان

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen